FOCUS OP ONDERNEMEN

Wij helpen u met het inrichten van uw financiën en denken actief met u mee over financiële beslissingen om uw zakelijke doelen te behalen. Want uiteindelijk wilt u de onderneming laten groeien en optimaliseren waar het kan. Dat snappen wij als geen ander.

Wat wij doen

ETL Halberg

ETL Halberg vindt zijn oorsprong in 2003: Bennie van Hal en Hans van den Berg starten het accountantskantoor Halberg met als vestigingsplaats Varsseveld. In 2017 is Halberg overgenomen door ETL Nederland. Sinds november 2022 werkt ETL Halberg nauw samen met ETL Dales vanuit 1 kantoor in Doetinchem. Met ingang van 1 januari 2024 worden de activiteiten van ETL Halberg voortgezet onder de vlag van ETL Dales en zal de integratie van ETL Dales en ETL Halberg verder worden vormgegeven.

Vanaf 1 locatie samenwerken biedt de volgende voordelen:

✔️ Schaalgrootte: we werken samen met een team van circa 45 collegae: accountants, fiscalisten, juristen, bedrijfskundigen administrateurs en overige specialisten;

✔️ Kwaliteit: met een groter team is er meer kennis aan boord en leveren we optimale kwaliteit;

✔️ Continuïteit: met deze omvang is de continuïteit gewaarborgd.

We zorgen ervoor dat we onze klanten in het midden- en kleinbedrijf optimaal ontzorgen zodat zij vooral aandacht kunnen besteden aan waar ze goed in zijn: ondernemen!

Voor vragen en opmerkingen is ETL Halberg te bereiken op: 

Wij kijken niet alleen naar cijfers, maar ook naar u als mens en ondernemer.

Over ETL Dales

Uw financiële en juridische zaken worden geregeld door ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs uit het oosten van Nederland. We zijn een team van 40 collega’s. We geloven in lokale betrokkenheid en kijken niet alleen naar cijfers, maar ook naar u als mens en ondernemer. We leveren een totaalpakket aan financiële diensten en zijn een adviespartner die deskundig en ervaren is en praktische oplossingen biedt.

 

Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek

Wij vertellen u uiteraard graag meer over ETL Dales, maar we zijn ook erg benieuwd naar wat u als ondernemer beweegt. Zo kunnen we samen kijken waar we u in kunnen ondersteunen.

De beste kennismaking met ons verloopt via een persoonlijk gesprek.

De voordelen op een rijtje

We houden van overzichten. Enigszins logisch aangezien accountancy en belastingadvies onze basis is. Maar ook voor u brengen we alles graag zo duidelijk mogelijk in beeld.

  • Actuele kennis, veel ervaring en deskundigheid in huis
  • Persoonlijk contact met uw vaste adviseur
  • Een eerlijke en betrokken adviseur die zich in u en uw onderneming verdiept
  • Goede adviezen en praktische oplossingen waar u verder mee kunt
  • Diverse kennisgebieden binnen handbereik
  • U kunt zich focussen op uw onderneming