FOCUS OP ONDERNEMEN

Wij helpen u met het inrichten van uw financiën en denken actief met u mee over financiële beslissingen om uw zakelijke doelen te behalen. Want uiteindelijk wilt u de onderneming laten groeien en optimaliseren waar het kan. Dat snappen wij als geen ander.

Wat wij doen

ETL Jansen

ETL Jansen komt voort uit Accountantskantoor G Jansen (Loerbeek). De oprichter, Geert Jansen, is omstreeks 2001 zelfstandig verdergegaan met het uitbouwen van zijn accountantskantoor. Gestart in Didam, daarna een korte periode in Babberich en uiteindelijk neergestreken in Loerbeek. Het accountantskantoor heeft zich altijd gekenmerkt door het persoonlijke contact en verbondenheid met de klant. ”Wij staan naast onze klanten en niet erboven” vat Geert Jansen het samen.

Sinds 1 januari 2023 maakt accountantskantoor G Jansen deel uit van ETL Nederland en gaat het verder onder de naam ETL Jansen. Sinds april 2023 is ETL Jansen gevestigd aan de Koopmanslaan 29 in Doetinchem, waar ook ETL Dales is gevestigd. Lees ook het nieuwsartikel over deze overstap.

Vanaf 1 locatie samenwerken biedt de volgende voordelen:

✔️ Schaalgrootte: we werken samen met een team van circa 50 collegae: accountants, fiscalisten, juristen, bedrijfskundigen, administrateurs en overige specialisten;

✔️ Kwaliteit: met een groter team is er meer kennis aan boord en leveren we optimale kwaliteit;

✔️ Continuïteit: met deze omvang is de continuïteit gewaarborgd.

We zorgen er nog steeds voor dat we onze klanten in het midden- en kleinbedrijf optimaal ontzorgen zodat zij vooral aandacht kunnen besteden aan waar ze goed in zijn: ondernemen!

Voor vragen en opmerkingen is ETL Jansen te bereiken op: 

Wij kijken niet alleen naar cijfers, maar ook naar u als mens en ondernemer.

Over ETL Dales

Uw financiële en juridische zaken worden geregeld door ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs uit het oosten van Nederland. We zijn een team van 40 collega’s. We geloven in lokale betrokkenheid en kijken niet alleen naar cijfers, maar ook naar u als mens en ondernemer. We leveren een totaalpakket aan financiële diensten en zijn een adviespartner die deskundig en ervaren is en praktische oplossingen biedt.

 

Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek

Wij vertellen u uiteraard graag meer over ETL Dales, maar we zijn ook erg benieuwd naar wat u als ondernemer beweegt. Zo kunnen we samen kijken waar we u in kunnen ondersteunen.

De beste kennismaking met ons verloopt via een persoonlijk gesprek.

De voordelen op een rijtje

We houden van overzichten. Enigszins logisch aangezien accountancy en belastingadvies onze basis is. Maar ook voor u brengen we alles graag zo duidelijk mogelijk in beeld.

  • Actuele kennis, veel ervaring en deskundigheid in huis
  • Persoonlijk contact met uw vaste adviseur
  • Een eerlijke en betrokken adviseur die zich in u en uw onderneming verdiept
  • Goede adviezen en praktische oplossingen waar u verder mee kunt
  • Diverse kennisgebieden binnen handbereik
  • U kunt zich focussen op uw onderneming