World Skills Netherlands – finale mbo Bedrijfsadministrateur 

02-04-2023

Inmiddels werk ik, Paul Weustink, ruim 30 jaar in de financiële wereld, waaronder diverse accountantskantoren. Daar heb ik gemerkt dat trainingen en opleidingen van (jongere) collega’s een belangrijk onderdeel is van ons werk. Zelf vind ik het leuk om jonge mensen te coachen en te trainen, daarom ben ik ook docent, praktijk- en stagebegeleider van diverse opleidingen. Via deze werkzaamheden ben ik ook terecht komen bij World Skills Netherlands (WSNL). WSNL organiseert de landelijke kampioenschappen voor MBO en VMBO. Ik had de eer om in maart 2023 jurylid te mogen zijn bij de finale MBO Bedrijfsadministrateur. Hierbij streden 8 mbo’ers om de titel. Een mooie strijd in de RAI te Amsterdam. En ook heel mooi om te zien hoe zoveel verschillende mbo-opleidingen zich daar presenteerden en streden om de verschillende titels.