Over ons

Wij zijn een breed financieel dienstverlener voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. We zijn een team van ca. 50 collega’s. We geloven in lokale betrokkenheid en kijken niet alleen naar cijfers, maar ook naar u als mens en ondernemer. We weten wat ondernemen inhoudt, we kennen de ondernemers waarvoor we werken, maar ook de problematiek en vraagstukken waar u als ondernemer mee te maken heeft of kunt krijgen. Vanuit dat oogpunt blijven wij kijken waar we u kunnen ondersteunen.

Bent u op zoek naar een accountantskantoor dat net als u kansen ziet en voorbij de grenzen van de organisatie kijkt? Het is onze drive om uw bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Uw financiële en juridische zaken worden geregeld door ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs uit het oosten van Nederland. We leveren een totaalpakket aan financiële diensten en zijn een adviespartner die deskundig en ervaren is en praktische oplossingen biedt. U krijgt bij ETL Dales altijd een persoonlijke adviseur, die kan terugvallen op een multidisciplinair team van specialisten; accountants, belastingadviseurs, juridische en organisatie-experts.

Enjoy your company

Wij leveren een totaalpakket aan financiële diensten, zodat u kunt genieten van uw onderneming!